Wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat? Dat kan! Pauwels Paint komt zo snel mogelijk bij u langs voor een opmeting en overloopt met u de mogelijkheden van uw (schilder)project.


 Gratis offerte   0475 60 02 48

SCHILDEREN

Kwalitatieve binnen- en buitenschilderwerken

Jarenlange ervaring en doorgedreven vakkennis zijn uw garantie voor binnen- en buitenschilderwerken die volledig aan uw verwachtingen voldoen. Bij Pauwels Paint geven we een nieuwe touch aan uw interieur of zorgen we voor een frisse look van uw gevel door met kwalitatieve producten te werken en door effici├źnte schildertechnieken toe te passen. De verf die we gebruiken kiezen we bovendien zorgvuldig uit het aanbod van gerenommeerde merken als Trimetal en Sikkens. Met andere woorden: de schilderkunst kent geen geheimen meer voor de gepassioneerde vakmannen van Pauwels Paint

Flexibiliteit en klantgerichtheid

Elk project is anders. Daarom stellen we ons flexibel op en hanteren we een aangepaste aanpak op maat van elk individueel schilderproject. Bovendien krijgt niet alleen uw woning de aandacht en zorg die het verdient, maar ook u als klant kunt rekenen op een betrouwbare, persoonlijke service. Onze klanten worden op de hoogte gehouden van de verschillende stappen die ondernomen worden tijdens de schilderwerken zodat u feedback kunt geven indien nodig. Ook voor behangwerken kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

Offerte

Wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat?  Pauwels Paint komt zo snel mogelijk bij u langs voor een opmeting en overloopt met u de mogelijkheden van uw project.