Wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat? Dat kan! Pauwels Paint komt zo snel mogelijk bij u langs voor een opmeting en overloopt met u de mogelijkheden van uw (schilder)project.


 Gratis offerte   0475 60 02 48

BEHANGEN

Van klassiek tot trendy behang

Uw persoonlijkheid op een subtiele manier weerspiegelen in uw interieur, dat doet u door beroep te doen op Pauwels Paint voor uw behangwerken. Kan de kinderkamer wel wat kleur gebruiken? Wilt u uw woonkamer nieuw leven inblazen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Zowel behang met een klassieke touch als trendy, modern behang vindt u terug in ons gamma. 

Piekfijne uitvoering

Net als schilderwerken heeft ook het behangen van uw woning heel wat voeten in de aarde. U kunt niet het risico lopen dat u uw behangstroken slordig plaatst en bovendien ontstaan er snel luchtbellen of storende lijmvlekken als u geen ervaren behanger bent. Dankzij de begeleiding en ondersteuning van Pauwels Paint zult u van dergelijke onaangename défauts gespaard blijven. Onze vakmannen weten namelijk van aanpakken en nemen moeiteloos uw grote of kleinere behangwerken voor hun rekening. Laat de (her)inrichting van uw woning over aan deskundigen en u bent zeker van het allerbeste resultaat!

Offerte

Wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat? Dat kan! Pauwels Paint komt zo snel mogelijk bij u langs voor een opmeting en overloopt met u de mogelijkheden van uw project.